Naša terapeutka Zuzka má za sebou ďalšie školenie

Naša terapeutka Zuzka má za sebou ďalšie školenie

11. a 12. novembra organizovala Centrum AVARE niekoľko školení. Na jednom z nich sa opäť zúčastnila naša kolegyňa pani Zuzana Matejčeková, aby komplexnejšie pracovala vďaka novým poznatkom. V sobotu a v nedelu absolvovala odborný seminár na tému Reflexy, neuromotorika a koordinácia v prepojení na učenie, správanie a koncentráciu.
"Potrebu komplexného pohľadu na klienta vnímame už veľmi dávno, a teší nás, že nás mnohé centrá na Slovensku a v Čechách (vrátane tých tzdravotníckych)  nasledujú. Táto cesta je dlhá, pomalá, miestami ťažká. Ale my sme odhodlaní vytrvalo kráčať ďalej, pretože to má zmysel pre všetkých tých, ktorí na konci reťaze potrebujú našu pomoc. A o to by nám všetkým odborníkom malo ísť. Tento kurz bol pre mňa niečím výnimočný. Účastníčky sú skúsené terapeutky, s mnohými sa poznáme už roky. Tak si viete predstaviť tú úžasnú atmosféru, to vzájomné vymieňanie poznatkov z rôznych odborov. Nádhera!" napísala školiteľka z Centra Avare, pani KatkaSipos.

A za nás, za centrum Pastierik sme vďační, že sa pomaličky adaptujeme v priestore, kde sa ľuďom pomáha, podáva pomocná ruka a vyhľadáva cielená pomoc pre každého, kto ju potrebuje.
Ďakujeme všetkým odborníkom a našej úžasnej kolegyni Zuzke Matejčekovej za prístup a prínos.
402152928 779277567543282 2829673254766974915 n

About the author

Veronika Čuchtová