Jesenné posedenie s Just a Nahrin

Jesenné posedenie s Just a Nahrin

21. októbra sa v našom Materskom centre Pastierik uskutočnila prezentácia produktov JUST a NAHRIN, ktorú viedla odborná poradkyňa Monika Michalková. Stretnutie bolo zamerané na zdravie detí i dospelých, s dôrazom na prevenciu počas jesenných mesiacov.

Účastníci mali možnosť zoznámiť sa s Narosanom, produktom z koncentrátu ovocných štiav, ktorý je bohatý na vitamíny a podporuje imunitu celej rodiny. Veľkú pozornosť si získali aj produkty z tymiánového radu – krém a esencia, ktoré účinne pôsobia na dýchacie cesty a prispievajú k lepšiemu spánku.

Novinkou bola prezentácia detskej kolekcie, kde si účastníčky mohli vyskúšať umývaciu emulziu so šampónom a ochranný krém BabyKids. V rámci ukážky bol predvedený lotosový efekt, ktorý demonštroval schopnosť týchto produktov odpudzovať vodu a chrániť detskú pokožku.

Atmosféra stretnutia bola výborná, a okrem informácií o produktoch si účastníčky mohli vychutnať aj ochutnávku produktov NAHRIN. Pre deti bola počas prezentácie k dispozícii herňa, čo rodičom umožnilo plne sa venovať programu.

Ďakujeme všetkým za účasť a veríme, že ste si odniesli množstvo užitočných informácií. Prajeme vám zdravé a pokojné pokračovanie jesene!

About the author

Veronika Čuchtová